Suomalainen%20muinaishoroskooppi%20etuka

 

Luolakarhu  (karhu)  joulukuu, tammikuu, helmikuu

Villasarvikuono  (villisika) maaliskuu, huhtikuu, toukokuu

Toranguar  (ilves) kesäkuu, heinäkuu, elokuu

Mammutti  (mäyrä) syyskuu,lokakuu, marraskuu

Jääkauden aikoihin sielunelämäämme hallitsivat luolakarhu, mammutti, sapelihammaskissa ja villasarvikuono, niiden tilalle astuivat nykyisin metsissämme kulkevat karhu, mäyrä, ilves ja villisika.


 

Vetovoimat

E%20Charges%20B.jpg

Luolakarhu = 0

Villasarvikuono = +

Toranguar = 0

Mammutti = -

 

Vetovoimamerkin varaus sama tai vastakkainen:

Vastakkaisten ja samojen merkkien vetäessä toisiaan puoleensa (esim. + ja -), vierekkäiset varaukset hylkivät toisiaan (esim. 0 ja +). Eri eläinmerkkien välillä vallitsee vetovoimia, kuin myös hylkimisreaktioita riippuen siitä, millä tasolla joudumme toistemme kanssa tekemisiin.

Yhteinen merkin varaus edistää osapuolten välistä yhteistyökykyä. Vastakkaiset varaukset ymmärtävät myös hyvin toisiaan, lisäksi he vetävät toisiaan puoleensa kuin magneetit. Laumansa hyväksi toimiessaan tämänkaltaiset sukulaissielut huomaavat hetkessä yhteiset ongelmatilanteet ja myös keksivät yhdessä nopeasti niihin ratkaisuja. He aavistavat toistensa motiiveja ja vaikuttimia erityisesti työyhteisöissä. - Syystä tai toisesta vihollisia ollessaan, he tuntuvat aavistavan ennakkoon toistensa strategisia siirtoja.  Millä elämän osa-alueilla kitkaa tai hedelmällistä yhteistyökykyä henkilöiden kesken on, riippuu merkkien sijainnista kartalla; onko kyse päämerkkien yhteensopivuudesta, sydämenasioista (sydänmerkki) vai ystävyyssuhteista (varjomerkki) vai kenties hetken ensivaikutelmista (aurinkomerkki).

Aurinkomerkki%20kaavio.jpg

 

Päämerkki määräytyy syntymähetkesi vuodenajan* mukaan ja jokaista vuodenaikaa edustaa oma haltijaeläimensä. Se vaikuttaa päätöksentekoihisi ja toimiisi hyvin voimakkaasti luoden pohjan perusluonteellesi ja koko olemuksellesi. Päämerkillä on suurin vaikutus luontaisiin kykyihisi ja taipumuksiisi ja se on myös tietoisen minäsi, järjen ääni. Vanhemmiten sen vaikutus voimistuu. Jokaiselle päämerkille on oma aukeaman mittainen lukunsa.

Sydänmerkki Päämerkki jakautuu neljään osaan, vajaan kuukauden mittaisiin sydänmerkkijaksoihin. Sydänmerkillä on hyvin suuri merkitys perusluonteeseen ja varsinkin nuorena se voi vaikuttaa päätöksentekoon merkittävästi. Sen vaikutus vähenee hieman iän myötä. Nimensä mukaisesti sydänmerkki vaikuttaa sydämen ääneen ja tunne-elämään, varsinkin rakkausasioiden kulkuun. Se hallitsee alitajuntaa ja ohjaa vaistoja. Sydänmerkeille on omat lukunsa ja luonnekuvausten ohella sydänmerkki-sivuilta löytyy mainintoja muistakin eläimistä ja kasveista, joihin lähemmin tutustumalla voit löytää itsestäsi uusia piirteitä. Kannattaa olla ennakkoluuloton näiden mahdollisesti pelottavienkin eliöiden suhteen, kauhea ominaispiirre saattaakin luoda pohjaa erityisosaamiselle tai olla salainen aseesi. Kummallinenkin piirre saattaa osoittautua erityisen viehkeäksi ja arvokkaaksi lahjaksi ajan myötä. 


Varjomerkki tuntuu ja näkyy erityisesti ystävyyssuhteissa. Se voi myös vahvistaa pää- tai sydänmerkin vaikutusta. Todellisen identiteettimme ollessa hetkittäin hukassa varjomerkki ottaa herkästi vallan jonkinlaisena "rooliminänä" korostaen nimensä mukaisesti juuri vähemmän valoisia puoliamme. - Se voi sekoittaa ajatuksiasi ja saada sydämesi epäröimään. Varjomerkki on vajaan viikon mittainen jakso ja se löytyy kaavion ulkokehältä.Tämän merkin voima voi olla suureksi avuksi kriisitilanteissa tai saada aikaan outoja intohimoisia inspiraatioita - joskus väärissäkin paikoissa. Ehkä se kuuluu kaiken kyseenalaistavana kuiskauksena aikoessasi tehdä jotakin hölmöä tai se yllyttää sinut poikkeamaan vanhoista kaavoistasi.



Aurinkomerkin vaikutus luonteemme laatuun voi olla pieni, mutta se näkyy selvästi ulkoisessa olemuksessamme. Tämä merkki määräytyy syntymähetken vuorokaudenajan mukaan ja sillä on voimakas vaikutus erityisesti kasvojen ja käsien alueella; se voi saada vastustajan hämääntymään tai vastaantulijat hurmaantumaan. Aurinkomerkillä on aina käpälänsä pelissä ensivaikutelmia muodostettaessa. Edes sisäistä persoonallisuuttamme eniten määräävä päämerkki ei voi kumota aurinkomerkin vaikutusta ulkonäköömme, vaikka päämerkkiä onkin syyttäminen ilmeistämme ja sen myötä tulevien juonteiden laadusta, naururypyistä ja harmaista hiuksista.

****** 

 

Christopher%20Lee.jpg

Christopher Lee oli syntynyt toukokuun 27. päivänä, 1922 kello 14.45 

Hänen päämerkkinsä on villasarvikuono (työ) ja hänen sydänmerkkinsä on mammutti (rakkauselämä). Hänen varjomerkkinsä on mammutti (ystävyyssuhteet, spontaanit reaktiot). Koska hän oli syntynyt iltapäivällä, hänen aurinkomerkkinsä (ulkonäkö,ensivaikutelma) on Toranguar.

Vaikutussuhteet%20aikuisena.jpg

 

 

* Jos et tiedä syntymähetkeäsi tarkasti, sen merkin kohdalle tulee susi e%20wolf%20symbol.jpg

 

 

Eteläisellä pallonpuoliskolla syntyneet *(klik) :

Etel%C3%A4inen%20pallonpuolisko%20p%C3%A

Päiväntasaajalta antarktikselle mentäessä vuodenaikoihin perustuva horoskooppi muuttuu kalenteriimme nähden käänteiseksi. Kun meillä täällä pohjoisessa on kesä, siellä on talvi. Kun arktinen seutumme valmistautuu syksyyn, alkaa antarktiksella kevään odotus. Jokaiselle vuodenaikoja symboloivalle eliölle löytyy eteläisellä pallonpuoliskolla omat vastineensa. 

 

Trigodontti Trigodon gaudryi- syyskuu, lokakuu, marraskuu 

Smilodon Smilodon - joulukuu, tammikuu, helmikuu 

 Mastodontti Cuvieronius - maaliskuu, huhtikuu, toukokuu 

 Bulldoggikarhu Arctotherium- kesäkuu, heinäkuu, elokuu 


 

*Jos syntymäaika ei ole tiedossa, symboloi merkkiä  pussihukka (Thylacinus cynocephalus).  

 

Suomalainen horoskooppi - Sirkku Linnea